flyer_dario
Tomos-rider
Snaga (KS) 36
Spol: 
Vozi: Atx
|
 |
« : Srpanj 29, 2010, 15:23:00 » |
|
Prodajem navedeno... -Nema papire -paljenje 12v 50w( bez platisnko) -no lančanici i lanac(13/34) -imam i prednji blatobran i masku,samo kaj nisu na motoru trenutno -nova radilica,nove brtve,novi lageri radilice,novi dihtunzi -glava od 14-ice squish -5 brzina -auspuh je za niske okretaje -poliran karter,mašina izvana,glava motora spuštena na tokarilici i ispolirana -kanali su tek dolko dirnuti,38mm,klip je ELKO,kraćen na usisnoj strani -motor ide cca 75km/h -vuče u svakoj brzini
Cijena:1700kn ILi mjenjam za neki kvalitetniji bicikl...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mjovan1
Tomos-rider
Snaga (KS) 14
Spol: 
Vozi: atx rider
|
dok se sjetim kolko sam se namučil kaj sam slagal taj motor opče mi je krivo kaj sam ga prodal... tak je to zgledalo dok sam ga kupil http://i243.photobucket.com/albums/ff52/mjovan1/PB300009.jpg?t=1280830957a tak dok sam ga složil http://i243.photobucket.com/albums/ff52/mjovan1/01032009004.jpg?t=1280831028tak da sad nenznam kak je stanje ali ak je isto kak sam ja bil prodal prije godinu dana onda je bilo skoro sve novo nutra v mašini... i kanale sam bil zbrusil tek tolko da je dobil malo snage spustil sam usis malo i proširil ispuh... a za papire nije bil kradeni motor neg su zagubljeni papiri od čovjeka od kojeg sam ja kupil to mu stajalo gore na tavanu mislil ga baciti tak da opče nije obračal pažnju na papire...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iznad grada lete strašni snovi Djeca u snu broje zvijezde Zvonik pao sa vrh tornja Sat je stao, al' nije kraj.
|
|
|
nedo_tomos
Tomos-rider
Snaga (KS) -5
Spol: 
Vozi: vozim apn6 i ctx-80
|
e al danas niko necjeni trud za te ajmo rec stare motore neg kakvi su motori i po motoru niko nekaže da si se ti namučio i da ti ga je žao dat za male novce al tak ti je to sa tim motorima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
dat cu ti cjelu plaću ako me provozaš na zadnjem kotaču.možda i više al ti se tada loše piše .jel me se riješit neces moci više,,,,,:)
|
|
|
anri
Global Moderator
Tomos-rider

Snaga (KS) 136
Spol: 
Vozi: Sprint 65ccm, ATX 50C
|
decki jel treba jos koga banirat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
mjovan1
Tomos-rider
Snaga (KS) 14
Spol: 
Vozi: atx rider
|
eh anry sry nisam mogel a da to ne napišem slobodno obrišeš postove... nebu se ponovilo :D nostalgija me primila...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Iznad grada lete strašni snovi Djeca u snu broje zvijezde Zvonik pao sa vrh tornja Sat je stao, al' nije kraj.
|
|
|
flyer_dario
Tomos-rider
Snaga (KS) 36
Spol: 
|
eh anry sry nisam mogel a da to ne napišem slobodno obrišeš postove... nebu se ponovilo :D nostalgija me primila...
Sve 5.  Sve novo na mašini.Ide ko zec. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Svenko
Tomos-rider
Snaga (KS) 0
Spol: 
|
bili vridila zamjena...dam ti playstation 2 + (sva oprema) plaćen 1400kn sa dosta igrica (cca 60) i sony ericsson mobitel plaćen 650kn za tvoj atx!!!??? i dali šalješ motor poštom ili kako već hehe? 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 05, 2010, 18:13:00 Svenko »
|
Evidentirano
|
Ako je ledeno, vozi pod čokom! NAŠARAFI GA
|
|
|
flyer_dario
Tomos-rider
Snaga (KS) 36
Spol: 
|
bili vridila zamjena...dam ti playstation 2 + (sva oprema) plaćen 1400kn sa dosta igrica (cca 60) i sony ericsson mobitel plaćen 650kn za tvoj atx!!!??? i dali šalješ motor poštom ili kako već hehe?  Ne. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Svenko
Tomos-rider
Snaga (KS) 0
Spol: 
|
 ikakve druge zamjene osim bicikle?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako je ledeno, vozi pod čokom! NAŠARAFI GA
|
|
|
flyer_dario
Tomos-rider
Snaga (KS) 36
Spol: 
|
 ikakve druge zamjene osim bicikle? Hmm...neka audio oprema? Wofer za komp ili neš tak...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nimac
Tomos-rider
Snaga (KS) -1
Spol: 
|
Bili mjenjao za nakamuru clif lite platio sam ga 2500 kn u odlicnom je stanju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
flyer_dario
Tomos-rider
Snaga (KS) 36
Spol: 
|
Bili mjenjao za nakamuru clif lite platio sam ga 2500 kn u odlicnom je stanju
Daj slike...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zekozna
Tomos-rider
Snaga (KS) 2
Spol: 
|
Hmm...neka audio oprema? Wofer za komp ili neš tak...
imam ti ja solidnu muziku za komp., ali realno gledajući, to i nije neka vrijednost. mogu ti uz a3s sa urednim papirima dati i komplet zvučnika 5/1 sa pojačalom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ko zna-zna
|
|
|
Zagi_46
Tomos-rider
Snaga (KS) -5
Spol: 
|
imam ti laptop za njega?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje umrijeti sretan na TOMOSU, nego nesretan u životu
|
|
|
Nimac
Tomos-rider
Snaga (KS) -1
Spol: 
|
ja sutra idem u slavoniju ujutro ti mozda budem mogao stavit slike bic je u tip top stanju ima 27 brzina masinica deore i prednja i zadnje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|