Zvrcko
Tomos-rider
Snaga (KS) 9
Spol: 
Vozi: Puh 72,84 , Automatik 89,89, APN4 74, apn 6 89,89
|
 |
« : Veljača 17, 2010, 00:31:01 » |
|
Znači jučer nisam uspio izdržati i uzeja sam Puha -Rog Pony expres godina 1972 od prvog vlasnika.....bit će malo posla ----malo... ali dat će se jako dobro napraviti. već sam ga rastavija i počeja popravljati .....odnosno sređivati,,,kako ja volim da se motoru vide godine i da je orginal tako da farba ostaje orginal... od nedostataka je jedna puknuta rađa ( zamjenjena), sic zamjenjen ( imao rezervni),fali mi zadnja lampa ,fali mi špinica za gorivo i čep rezervara....,,,,. kako je ovo stariji tip ne odgovara mu špinica od automatika.. tako da sada u ergeli imam Rog 1972 g bez zadnjih amortizera, Rog 1978 sa zadnjim amortizerima, automatik, APN 6 , APN 6 sve sa papirima ..... slike sutra.... volio bi zamjeniti osovinu sa pedalama komplet pa ako ko ima viška ....  jer ove koje ja imam su varene.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
moze, napravi jednu cjev ko auspuh da viri iza i pricvrsti ju ,u rupu kamo bi na pravom auspuhu se trebalo zavidat na cilindar ti uzmi vatrogasni aparat (onaj najveci na ugljicni dioksid) i pripasaj tamo na " prirubnicu" a bocu aparata pricvrsti na ramu(da izgleda ko pravi nitro) s
|
|
|
Zvrcko
Tomos-rider
Snaga (KS) 9
Spol: 
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 19, 2010, 17:03:12 Zvrcko »
|
Evidentirano
|
moze, napravi jednu cjev ko auspuh da viri iza i pricvrsti ju ,u rupu kamo bi na pravom auspuhu se trebalo zavidat na cilindar ti uzmi vatrogasni aparat (onaj najveci na ugljicni dioksid) i pripasaj tamo na " prirubnicu" a bocu aparata pricvrsti na ramu(da izgleda ko pravi nitro) s
|
|
|
mario21
Tomos-rider
Snaga (KS) 33
Spol: 
Vozi: apn-bt
|
Lijep puh imo sam takvoga al je bio u losem stanju pa sam ga dao! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivica012
Tomos-rider
Snaga (KS) 22
Spol: 
|
A di si nabavija to zadnje svjetlo, skroz je dobro. Je li to original?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zvrcko
Tomos-rider
Snaga (KS) 9
Spol: 
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ivica012
Tomos-rider
Snaga (KS) 22
Spol: 
|
Hvala, hvala i drugi put.
Samo ne znam koji to čoban čuva sve to stado.
Šala, šala mala.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 19, 2010, 17:28:25 ivica012 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomos4H
Tomos-rider
Snaga (KS) 159
Spol: 
Vozi: M.G. LM1000, APN 4H, 15SLC, Kawasaki Z750S
|
Fina kolekcija.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Jedan dobar šamar govori više od tisuću riječi.... 
|
|
|
ivica012
Tomos-rider
Snaga (KS) 22
Spol: 
|
Svaka čast Zvrcku za trud, stvarno se posvetija Puhu. Moram reči da nisam čuo tiši rad dvotaktne mašine od njegova novopridošlog Puha. Alaj sam se napedalirao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
anri
Global Moderator
Tomos-rider

Snaga (KS) 137
Spol: 
Vozi: Sprint 65ccm, ATX 50C
|
Istina interesantna kolekcija! U doba kad sam bio klinac,imao frend pucha pa sam ponekad dobio dir,motor mi je ostao u sjecanju ko full brz,sjecam se da a3 matici ga nisu mogli vlovit nikak,al je tebalo pedalirat u startu!  Steta kaj su rijeki i kod nas bas nema djelova za njih,mozda jednog dana uparkiramo i nekaj tog tipa! Zanimljivi motori deinitivno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Karabaja
Administrator
Tomos-rider

Snaga (KS) 91
Spol: 
Vozi: 15icu.... Il je 14ica?!
|
Druže Zvrcko znaš li možda gdje se nalazi broj šasije na tom motoru? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Upotrijebite inteligenciju, koristite search...
|
|
|
Zvrcko
Tomos-rider
Snaga (KS) 9
Spol: 
|
Kod cijevi sica!!koliko se sjećam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Davor-ATX
Tomos-rider
Snaga (KS) 3
Spol: 
|
imam i ja takog samo mi treba diftung kod kape ...a prodo bi ga rado ak neko treba...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zvrcko
Tomos-rider
Snaga (KS) 9
Spol: 
|
imam i ja takog samo mi treba diftung kod kape ...a prodo bi ga rado ak neko treba...
jel ima papire ako ima koja cijena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|