slanec69
Tomos-rider
Snaga (KS) 15
Spol: 
Vozi: SL & APN6
|
A ocito je i pravi vozac kad uspije tri klipa u jednom danu unistit,a moras i biti bistar da se s nerazradenim motorom pojavis na trku koja zahtjeva 16 krugova...i onda poslje svega bacat krivnju na organizatore i auspuh!!!! Ili se jednostavno volis kurcit kako imas novca za tako kvalitetne djelove i svog vlastitog mehanicara? Ne kuzim... Nije nista zlonamjerno,znatizeljan sam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
gorus
Tomos-rider
Snaga (KS) 1
|
za cvikanje je kriva toleranca i pogrešno naštelan motor.... al znam kak je to kad se slaže dan prije trke mašina... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Ceky
Tomos-rider
Snaga (KS) 1
Spol: 
Vozi: Aprilia RX 180 (POLINI) Runner (MHR) Tomos SLC 15
|
A ocito je i pravi vozac kad uspije tri klipa u jednom danu unistit,a moras i biti bistar da se s nerazradenim motorom pojavis na trku koja zahtjeva 16 krugova...i onda poslje svega bacat krivnju na organizatore i auspuh!!!! Ili se jednostavno volis kurcit kako imas novca za tako kvalitetne djelove i svog vlastitog mehanicara? Ne kuzim... Nije nista zlonamjerno,znatizeljan sam
ne kurcim se nista, nego sam reko sta je bilo.. ne zalim se ja na organizatore itd. samo sam reko, jer nismo vozili do sad jos tak puno a staza je bila "dugacka".. i to je to.. a vi svi odma vrijedate.. i taj cilindar je razjeden i ima toleranciju 1 desetu!!! samo pametujete.. a ja vas ne vidm na trkama... svi kazete budem vozio sljedece godine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Globalna je recesija, a Tomosi sve skuplji!!!!!!
|
|
|
RINMA
Tomos-rider
Snaga (KS) -17
|
Govoris gluposti.On vozi trke a tebe zanimaju APN-i ,haaaaaaaah
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 29, 2010, 23:26:58 RINMA »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Tomos4H
Tomos-rider
Snaga (KS) 159
Spol: 
Vozi: M.G. LM1000, APN 4H, 15SLC, Kawasaki Z750S
|
I evo ga....trostruki korisnik ovog foruma himself.....  Barem pobjeda u jednoj disciplini.....trostruko korištenje accounta.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...Jedan dobar šamar govori više od tisuću riječi.... 
|
|
|
RINMA
Tomos-rider
Snaga (KS) -17
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
slanec69
Tomos-rider
Snaga (KS) 15
Spol: 
Vozi: SL & APN6
|
Govoris gluposti.On vozi trke a tebe zanimaju APN-i ,haaaaaaaah
? i ? ajd da se skupa nasmijemo ..haaaaaaaah...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|